3. tammikuuta 2013

Himla, oi Himla

Okei. Olen vakavassa sisustuskoukussa. Arjen "siistimisen" jälkeen iltaisin on aikaa ajatella - ja sisustella mielessä. Kivaa, mutta raskasta. Kotona on tällä hetkellä niin paljon tilaa ja huonekalujen paikkoja ilman huonekaluja, että minne vain katsonkin, visiot valtaavat villisti mielen.

Eilisestä pellavaverhofiilistelystä (tilasin muuten valkoiset ja luonnollisen pellavan väriset näin alkuun) päästiinkin toiseen verhofiilistelyyn. Keittiön ja ruokailutilan ikkunoihin haluaisin nimittäin valkoiset pellavaiset laskosverhot. Ei siinä mitään, niitä on kaikki nettikaupat pullollaan, mutta vain 140cm leveisiin asti. Ja meidän ruokailutilan ikkuna on 160cm leveä. Ruotsalaisella Himlalla (*ihastunut huokaus*) on aivan ihania verhoja ja tarpeeksi leveitä, mutta... Himlalla on hintansa.

Mikähän niissä ruotsalaisissa oikein on? Minä en ole koskaan koukuttunut Ikeaan tai H&M:ään, mutta nämä pikkuiset Himlat ja Filippa K:t ja... Kun onnistutaan luomaan kokonainen tyylimaailma, josta jokainen pala täydentää toistaan. Ja katsokaapa näitä kuvia? They've got the style.












Ps. Himlaa edullisempien valkoisten pellavalaskosverhojen ostopaikkavinkkejä saa laittaa tulemaan!

3 kommenttia:

  1. Miten olisi jos teettäisit vaikka eurokankaassa? En hintoja ja tarjoomaa tiedä mut sieltä voi saada. Ihania inspiraatiokuvia, kiitos niistä :) Pitäisi meilläkin vaihtaa verhot olkkariin, ne ei tunnu edelleenkään omilta :/

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea, Heta! Täytyypä poiketa hypistelemässä ja kyselemässä :)

    VastaaPoista