19. tammikuuta 2013

Sisustustaivaassa

Tänään on ollut aivan ihana päivä. Teimme ystäväni kanssa kiireettömän ja perinpohjaisen sisustuskauppakierroksen kantakaupungissa. Ah! Paitsi että tein aivan ihania löytöjä, sain vaihdettua uusimmat kuulumiset ja juorut kahvikupposen ääressä, nautittua aurinkoisesta pakkaspäivästä pieninä annoksina - ja se ideoiden ja inspiraation määrä! Kotia pitäisi sisustaa juuri näin: kiireettömästi haistellen ja fiilistellen.

Korkeavuorenkadulla koluttiin Tikau, Fasaani, S.A.L.I, Don Goffo ja Villa Hima. Fredalla tarkistettiin Pino ja Peroba, Bulevardilla Nougat ja Missoni Home. Kierros päättyi Riviera Maisonin kautta Stockan sisustuskerroksiin. Aikamoinen setti!

Minä löysin aivan täydellisen pikkupöydän S.A.L.I:n alennusmyynnistä sekä hopeisen kokovartalopeilin Don Goffosta. (Niistä ei vielä ole kuvia, sillä VR:llä kulkeminen rajoittaa ostosten kotiinkuljetusta jonkin verran...) Don Goffossa jäi selvitykseen myös kaksi yöpöytää - viimeinen myymälässä ollut kappale oli myyty, mutta ehkä - oi ehkä! - jostakin varaston perukoilta sellaiset löytyisi.

Tikausta matkaan lähti käsinpunottu hedelmäkori (niin tarpeellinen!) sekä käsinkudottu villahuivi. Villa Himasta löytyi pilkkahintaiset keittiöpyyhkeet ja S.A.L.I: sta tuoksukynttilä (molemmat alennusmyynnistä).

Entä se inspiraatio? Himotuslistalla top 5:ssä tämän päivän jälkeen: lehmäntalja, kaunis pöytävalaisin, Tikaun raidallinen villamatto, pehmeä nojatuoli sekä vanha tuttu Secton kattovalaisin. Hyvää kannattaa odottaa, sen paremmalta se tuntuu. 

Ps. Kuvissa myös miehen lahjaksi saama tarjoiluastia ja pannunalunen. Kelpaa vaimollekin!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti