25. heinäkuuta 2013

Marimekkoa kehyksissä

Meillä on eteiskäytävässä pieni sivupöytä / lipasto, ja sen päällä liikaa valkoista seinää. Edellisessä asunnossa sen yläpuolella oli peili, mutta nyt lähistöllä on niin paljon peilipintaa, että rajansa kaikella. Myöskään yksikään vielä ripustamattomista tauluista ei jostain syystä istu paikkaan.

Rakastuin jokin aika sitten Marimekon Kompotti-kuosiin. Bongasin siitä tehdyn tyynyn Divaanissa ja himotus oli valmis. Jokin kuvioissa ja väreissä kolahti, vaikka en olekaan mikään järjetön Marimekko-fani. En kuitenkaan keksinyt mitään perusteluja uudelle tyynyostokselle, sillä toisen sohvan puuttuessa myös sohvatyynykiintiö on rajallinen.

Mutta sitten laskin yksi plus yksi. Jospa kehystäisin palan Kompotti-kangasta lipaston ylle?

Leffareissulla piipahdin Marimekkoon kyselemään jämäpaloja (niitä ei ollut, mutta kangasta sai ostaa myös alle metrin paloissa) ja nurkista löytyi yksi käyttämätön valkoinen kehys... Ta-daa! Maailman helpoin sisustustaulu on valmis. Luonnollisesti se pitää vielä laittaa seinälle ja vaatii kaverikseen pöydälle maljakkoon pari leikkokukkaa, mutta minä olen oikein ylpeä lopputuloksesta. Nimim. en koskaan saanut käsityögeenejä

Vieressä on Tallinasta ostettu hyvän elämän resepti -taulu. Ehkä ripustan sen Marimekko-tauluni viereen, saa nähdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti