13. syyskuuta 2012

Best of Miami & Key West

Vielä palataan arkisen aherruksen keskeltä häämatkatunnelmiin! (Uskomatonta, että tänään tulee kuukausi täyteen loman jälkeistä elämää...)

Key West ja Miami olivat meidän häämatkan viimeiset pysähdykset. Pientä reissuväsymystä oli jo ilmassa, mutta upeista maisemista, luonnon ihmeistä ja keittiöiden herkuista jaksoi kyllä nauttia.

Roadtrip Key Westiin oli oma kokemuksensa: pienellä punaisella vuokra-autolla tunsi itsensä kovin pieneksi valtavia veneitä perässään vetävien pick-upien välissä. Ja ne maisemat! Key West itsessään osoittautui jenkkien lomanviettopaikaksi, ja kaduilla tunnelma oli lähestulkoon Viking Linen tasoa. Me olimme kaikesta metelistä hiukan shokissa Aruban rauhan jälkeen, mutta onneksi hotelli oli tasokas ja satamasta löytyi hyvä seafood-ravintola.




Miamista mieleen jäivät lähestyvät myrskyt, ostoskeskukset sekä alligaattorifarmi. Rannalle ei enää päästy eikä jaksettu, vaan keskityttiin tuhlaamaan viimeiset dollarit - ja se kävi meiltä kyllä todella näppärästi alennusmyyntiaikaan.

Yli kahden viikon reissaamisen jälkeen oltiinkin sitten valmiita palaamaan kotiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti