12. huhtikuuta 2011

Shopping, shopping, shopping!

Sattuipa tänään niin, että kävin pitkästä aikaa shoppailemassa. Ihan totta: pitkästä aikaa. En muista, milloin olen viimeksi tarkoituksella hakeutunut kaupoille. En väitä, ettenkö olisi ostanut talvikuukausina mitään - olen toki "piipahtanut" ohikulkumatkalla silloin tällöin johonkin pikkuputiikkiin tai tilannut netistä silmät kiiluen kesävaatteita kaiken harmauden keskelle - mutta tällä kertaa lähdin asioille oikein ostoslistan kanssa.

Aiemmin luettelin vaatekaappini kevätpäivityksen osat, ja nyt lähdin tarkistamaan tarjontaa taskussani itseni antama lupa ostaa:
- ne beiget keväthousut
- ballerinat
- kevyitä huiveja (koska niillä on niin helppo tuoda kevät asuun)

Ja vaikka vannoin, etten ostaisi uusia mekkoja, syvällä mieleni kieroissa sopukoissa jylläsi totuus: Jos vastaan tulee edullinen, työkäyttöön sopiva trikoomekko, se sallitaan.

Ja ette uskokaan, miten ylpeä olen itsestäni! Ostin vain ja ainoastaan listalla olevia asioita - itse asiassa ne kaikki, ja osan tuplasti. He he. Ja kuinka tehokas olinkaan? En tarvinnut kuin yhden korttelin ja tunnin aikaa.

Nyt vaatekaappini on yhtä keväisellä fiiliksellä kuin minäkin. Eikä minun tarvitse pitkään aikaan hankkia yhtään mitään. Uskoo ken haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti