10. joulukuuta 2012

Maalia pinnassa

No niin! Maalauspuuhat uudella asunnolla alkavat olla valmiina. Katot ja seinät ovat ihanan valkoiset ja harmaa sävyvalinta osui ihan nappiin! Pidän myös asunnon kantavien rakenteiden tuomista yksityiskohdista, kuten palkeista katossa ja seinissä. Ne näyttävät uudessa maalissa veistoksellisen kauniilta.

Erityisen innoissani olen sisäovien uudesta pinnasta! Ovet olivat hyväkuntoiset, mutta todella harmaat ja tunkkaiset. Nyt ne suorastaan hohtavat!

Ja vielä yksin hehkutuksen kohde: keittiön saarekkeen päälle rakennettu "palikka", johon kolme spottivaloa piilotetaan. Se rajaa tilaa hienosti ja valaistus saadaan toteutettua tyylikkäästi ja huomaamattomasti. Kyllä kelpaa!

Viimeiselle remonttiviikolle jää ihan tarpeeksi hommaa: lattiat ja listat pitäisi asentaa ennen muuttoa. Muuton jälkeenkin on tietysti vielä paljon, paljon pientä ja isompaa puuhaa: keittiön asennus, huonekaluhankinnat, vaatehuoneiden kalustaminen (jotta arjen saa pyörimään), eteisen säilytyksen miettiminen... Okei, en edes yritä listata sitä kaikkea. Pää on täynnä ideoita, joita kohta saa käydä toteuttamaan!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti