9. joulukuuta 2012

Kuusi yötä muuttoon...

... jouluun onneksi hieman enemmän!

Meillä ei kotona ole tällä hetkellä kovin kaunista. Joulunpunaista näkyy sentään muuttolaatikoissa. Haha. Minä olen ollut tähän päivään asti pois pelistä: olen maannut sairaana koko viikon! Nyt onneksi alkaa elämä voittaa, ja olen sunnuntai-iltapäivän aikana saanut jo kirjoitettua joulukortit. Jouluradio soi. Juu, tästä se lähtee.

Kunhan tästä todella paranen, alkaa aikamoinen vipinä muuttolaatikoiden kanssa. Viikon päästä nukutaan jo uudessa kodissa. Hurjaa. Onhan se aina myös jollain tavalla haikeaa jättää yksi koti taakseen. Tuntuu oudolta, kun hyllyt ja taulut on pois seiniltä, keittiön kaapeissa on vain pakolliset lautaset ja kupit - ja kaksi viinilasia. Olisi niin kiva näyttää ihania joulukuvia, mutta niitä ei nyt ole.

Pikku-Maxia muuttopuuhat kiinnostavat myös kovasti. Kaveri ei kyllä hirveästi stressaa. Ei taida toinen kyllä arvata, miten ihanaan paikkaan pääsee: triplasti neliöitä mellastaa ja metsäpolut alkavat suoraan takapihalta. Ai että!

Nyt siis viimeiseen työviikkoon Iso Robalta ja viimeiseen pakkausrutistukseen. Huomenna käyn ostamassa Stockalta ihanan, uuden valosarjan ja - lupaan - se on ensimmäinen asia, jonka uuteen kotiin asennan. Joulun.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti