23. marraskuuta 2013

Jos vaikka sattuisi eksymään

Loppukeväästä eteiseen saatiin peiliovelliset kaapit ja tilasta tuli selkeä ja siisti. En ole kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen kokonaisvaikutelmaan sisään tultaessa. Osittain tähän on varmasti vaikuttanut se, että vastapäinen huone on ollut myllerryksessä, mutta se ei yksin riitä.

Valkoinen sivupöytä on vaikuttanut jotenkin tuhruiselta. Siinä se on, ihan nättinä, mutta yksinäisenä. Paperinkeräyskori "alakerrassa" tursuili joka toinen päivä ja päällä oli nojallaan itse tehty Marimekko-taulu. Pidän taulusta edelleen, mutta koska mies ei ole uskaltanut porata sitä seinään 60-luvun sähkökaapelilogiikan pelossa, siinä se on nojaillut seinään ryhdittömänä. 

Aloin ajatella sisustustarroja. Niillä seinälle saisi ryhtiä ilman sähköiskuvaaraa. Mutta minkälainen? Minulla on jonkinlainen statement-yliannostus ja vaikka musta tekstitarra olisi ollut visuaalisesti paikkaan sopiva, en keksinyt, mitä haluaisin seinällä sanoa. 

Niinpä päädyin tähän hauskaan kylttiin! Mattamusta tarra kertoo, missä päin asuntoa mikäkin huone sijaitsee. Nyt koti näyttää heti ulko-ovelta asteen valmiimmalta ja vieraat löytävät kysymättä WC:n ja baarin. Näppärää ja visuaalisesti sopivan tahdikasta!







2 kommenttia:

  1. Eli tämä taitaa olla jossain teetetty? :) vai ko? kö?

    VastaaPoista
  2. Malli kuuluu Tarravimma-kaupan perusmalleihin, mutta tekstit voi muokata omiksi! :)

    VastaaPoista