19. toukokuuta 2013

Työhuoneen pikajärjestys

Työhuone on yksi niitä huoneista, joille meillä ei ole vielä ollut resursseja - ajallisesti eikä rahallisesti. Ainoat hankinnat, joita huoneeseen on tehty, ovat kattolamppu (Stockalta) sekä verhot (Ikeasta). Työpöytä on Iso Roban kaksion vanha ruokapöytä (joka hankittiin silloin kierrätyskeskuksesta), matto taas vanha eteisen matto. Tuoli on lainassa ruokapöydän ympäriltä.

Jokin aika sitten hermostuin tähän(kin) keskeneräisyyteen, ja pikajärjestin huoneen toimivammaksi. Edelleenkään täällä ei ole minkäänlaista sisustusta, nurkassa on kasa ripustamispäätöstä odottavia tauluja, tietokonesalkut asustavat Mokon puulaatikossa. Mutta jopa keskeneräisyyden voi kesyttää yksinkertaisesti järjestyksellä! Pinot ovat kauniimpia kuin kasat.

Haaveissa on suuri eleetön kirjahylly, kookas työpöytä pukkijaloilla sekä kulunut, nahkainen työtuoli. Seinälle kehystetään vanha maailmankartta, jonka sain tädiltäni. Työhuoneesta tulkoon miehen aavistuksen - mutta vain aavistuksen! - merihenkinen valtakunta.

Työhuoneprojektille ei kuitenkaan ole vielä aikataulua. Se on ihan rehellisesti "sitten joskus". Mutta potentiaalia on, työhuoneessa kun on muun muassa koko asunnon suurin ikkuna!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti