27. toukokuuta 2013

Lamppulöytö

Lauantain kaupunkikierrokselta löytyi pitkään haussa ollut valaisin ruokailutilaan. Alunperin haaveilin siihen Secton valaisinta, mutta tulin siihen tulokseen, että se olisi too much, kun olohuoneessa jo on sellainen (vaikkakin eri kokoinen ja värinen).

Vähitellen aloin mieltyä ajatukseen tehdasmaisesta, hieman rouheamman tyylisestä lampusta. Niinpä katselinkin sellaisia niin Fasaanissa kuin Mokossakin - ja yllätyin, kuinka järkyttäviä summia pyydetään massatuotantona tehdyistä ei-design-lampuista! Huh!

Sitten eksyimme Pursimiehenkadulla uuteen sisustusliikkeeseen nimeltä A&A Design. Siellä meidät vastaanotti paitsi 11-viikkoinen mäyräkoira Iitu (iiik!), myös ystävällinen palvelu ja valikoima mitä upeampia huonekaluja ja sisustusesineitä. Ja se meidän lamppu.

Täydellinen väri - kulunut, "betonimainen", muttei liian romuromanttinen. Täydellinen koko - riittää yksinään valaisemaan ison pöydän. Ja hinta? Alle puolet niistä vastaavista. Sitä paitsi, ystäväni totesi osuvasti, jos näinä aikoina vielä joku uskaltaa perustaa puodin kantakaupunkiin, sellaista toimintaa tukee mielellään!





1 kommentti:

  1. Onnittelut hyvästä löydöstä! Miunkin pitää mennä tsekkaamaan tuo paikka. Tosiaan niitä vähän pienempiä putiikkeja kantakaupungissa tai kivijaloissa on ihana kannattaa, siitä jää aina hyvä mieli.

    VastaaPoista