17. huhtikuuta 2013

Pariisin kevät

Täällä on ollut vähän hektistä. Työt ja koulu pitävät kiireisenä, hetkellisestä yksinhuoltajuudesta puhumattakaan - mies seilailee Atlantilla, joten yritän pitää itseni ja kodin jonkinlaisessa kuosissa. (Ensimmäinen on jotenkuten hoidossa, koti odottaa suursiivousta.)

Viime päiviin on mahtunut myös kolmen päivän piipahdus Pariisiin! Tai tarkemmin ottaen, ei pikkuballerinojen täyttämille kaduille Seinen rantaan vaan Mikki Hiiren luokse Disneylandiin. Ostoksina kenkien ja laukkujen sijaan Minni-toppi (vapaa-ajan käyttöön) ja kulinarististen elämysten sijaan ranskalaisia ja limsaa. Tärkeintä kuitenkin pienen lapsen ilo ("Moiiii Luto!") ja se kevään lämpö. Nyt vain odotellaan kevättä - ja miestä - saapuvaksi tänne koti-Suomeen...







4 kommenttia:

  1. Voi Disneyland! Oon itsekin siellä kaksi kertaa käynyt ja se on kyllä niin ihana paikka.. Pakko päästä sinne vielä joskus uudestaan myös lapsen kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä se vaan aikuisellekin tuo hymyn huulille - varsinkin kun lähtee oikealla asenteella eikä narise jonoista :)

      Poista
  2. Ihana blogi löytö ja itsekin unelmoin Pariisin Disneylandista vaikkei mulla lapsia olekaan mutta olen itse tarpeeksi lapsenmielinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakaan ei ole (vielä) omia lapsia, mutta siskon perheen ipanat toimii innoittajana! :) Ja onkin ihan mainiota, ettei kadota lasta sisällään - koskaan.

      Kiva kun olet löytänyt tänne! :)

      Poista