8. huhtikuuta 2013

Ideoita kotitoimistoon

Meillä on edelleen sisustamattomia huoneita. Se lienee luonnollista, kun yksikään huone ei itse asiassa ole valmis. Yksi seuraavista projekteista on työhuone. Se sijaitsee asunnon kulmassa, siellä on suuri ikkuna ja yksi harmaa seinä. Väritys on ilmiselvä: valkoista, harmaata ja mustaa. Ehkä vähän vaaleanruskeaa nahkaa. Mutta miten?

Miehellä oli huoli. "Työhuoneen pitää olla maskuliininen." Halusin kysyä, että onko meillä sitten jossakin muualla kovin tyttömäistä. Hih.

Minä haluaisin työhuoneeseen tukevan työpöydän, suuren symmetrisen kirjahyllyn, mukavan nahkaisen (mielellään kuluneen) työtuolin, valokuvakollaasin harmaalle seinälle ja raidalliset verhot.

Tämän hetken totuus on hieman toinen: työpöytänä toimii vanha minimittainen ruokapöytämme (kierrätyskeskuksesta), työtuoli lainataan ruokapöydästä tarpeen tullen. Kirjahyllynä on vanha Ikean Expedit, joka on kaunis, mutta kirjojen säilytykseen mahdottoman epäkäytännöllinen. Lisäksi sisustus koostuu laatikoista lattialla ja kehystämättömistä julisteista nurkassa. Työtä riittää.

Surffasin huvikseni netissä ja tässä löytyneitä inspiraatiokuvia! Ehkäpä vielä ennen kesää saadaan työhuoneeseenkin jokin järjestys...










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti