16. kesäkuuta 2013

Laattaostoksilla

Eilisen päivän ohjelmassa oli kylpyhuoneremonttikierros kaupoissa. Remontti alkaa kahden viikon päästä, joten oli korkea aika käydä valitsemassa materiaalit. Värimaailma oli selvä: seiniin kiiltävää valkoista, lattiaan tummaa harmaata tai mustaa. Remonttifirmalla on sopimus RTV:n kanssa, joten suuntasimme K-raudan sijaan sinne.

Valinta oli lopulta tosi helppo. Seiniin löytyi suurikokoinen valkoinen kiiltävä laatta (tasapainottaa pientä kylppäriä paremmin kuin pikkuruinen) ja lattiaan musta, hieman rosopintainen 10x10cm -laatta. Simppeliä, mutta minun silmääni toimivaa ja tyylikästä - ja jatkaa kodin muuta linjaa ja värimaailmaa hienosti.

Vaan olisipa materiaaliviidakko siinä! Laattojen lisäksiksi koeistuimme (!) wc-pönttöjä (Svedbergsin malli sopi meille parhaiten), valitsimme kalusteita (Ikean valkoinen Godmorgon piti pintansa ja sitä siis tulee), vertailimme hanoja (Ikean hanat ei kelpaa, suosikkina Oras Cubista), mittailimme suihkuseiniä (ja olisiko se kirkasta vai maitolasia) ja vielä pitäisi pyyhekoukut ja muut "asusteet" valita! Minä kyllä nautin suunnittelusta, mutta miehellä taisi mennä hermot... hih.

Suurin työ on nyt kuitenkin tehty, budjetit lyöty lukkoon ja materiaalit tilauksessa. Kuvailin aamukahvin lomassa mallilaattoja ja vaikka kuvissa valo ei tottele ihan samalla tavalla kuin luonnossa, hyvältä näyttää. Nyt vain odotellaan remonttiryhmän iskua!

Ps. Tein pienehkön linjamuutoksen vauvanhuoneen sisustukseen ja Talot-tapetin sijaan seinälle onkin tulossa raitaa... Siitä myöhemmin!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti