1. marraskuuta 2012

Muuttava vaatekaappi

Minulla on TAAS se olo: haluaisin heittää puolet vaatekaappini sisällöstä pois. En tiedä, johtuuko väsymyksestä vai koiran tuomasta sekamelskasta 43:ssa neliössä, mutta aamuisin tuntuu, ettei ole kertakaikkiaan mitään päälle pantavaa. Eikä tämä edes johdu siitä, että vaatevarastoni olisi rönsyilevä - kyllä se on ihan sitä samaa sävymaailmaa laidasta laitaan - mutta jostakin syystä kaipaisin nyt kunnon tuuletusta.

Muuton yhteydessä olenkin luvannut itselleni, että uusiin neliöihin ei matkaa yhden yhtä vaatekappaletta, jota en rakasta. Okei, se on aika paljon sanottu. Kriteerin voisi suomentaa niin, että yhtään "ihan kivaa" vaatetta ei ole enää syytä säilöä. Ei minulla niitä paljon olekaan (pidän omalta osaltani UFFin varsin vahvasti pystyssä), mutta nyt haluan karsia vielä lisää.

Kaapista saa lähteä
- kaikki sellaiset bling bling -iltamekot, jotka näyttävät hyvältä, mutta joissa pakarat ovat vaarassa vilahtaa (koen olevani liian vanha sellaisiin!)
- kaikki kulahtaneet vaatteet (Zaran laatu suututtaa, pitäisi alkaa boikotoimaan...)
- ne viimeisetkin parit farkkuja, joita en ole jo laittanut kiertoon, vaikka en niitä koskaan pidä
- kaikki kesäjuhliin ostetut kukkakoristeiset sandaletit - en vain enää käytä niitä!

Jäljelle jätetään
- puserot, kauluspaidat ja topit perusväreissä
- neuleet ja neuletakit
- hyvin istuvat hameet
- monikäyttöiset mekot ja muutama täydellinen tyrmäysasu iltaan
- ne harvat hyvin istuvat housut, joita omistan
- asusteet & siistit kengät

Lopputuloksen pitäisi olla monikäyttöinen, toimiva vaatekaappi! Tosin sieltä puuttuu niitä housuja, työmekkoja (jotka ovat näiden paniikkiaamujen pelastus!), mustat nahkasaappaat ja valkoisia puseroita.

Filippa K:lla on parhaat mekot. Omistan yhden ja haluan kymmenen lisää. Haastavaa tästä tekee sen, että lattialaattojen ja laminaattien ja keittiön uusimisen jälkeen minun vaate- ja kenkäbudjettini on 0 €. Ellei jopa miinuksella. Ehkäpä myyn kasan vanhaa "ihan kiva" -vaatetta ja ostan yhden mekon?



(Kuva: Filippa K)

2 kommenttia:

  1. Uskomatonta! Vieläkö tätä Filippa K:n mallia valmistetaan? Itsellani on tämä mekko, mutta viisi vuotta vanhana ja hihattomana versiona. Mutta kannatan myös ajatusta vähemmän on enenemmän, pitäisi vain pysyä poissa Zarasta ym.

    VastaaPoista
  2. Kyllä valmistetaan - miksikä sitä hyväksi todettua vaihtamaan? :) mulla tämä vasta haavelistalla!

    VastaaPoista