18. toukokuuta 2012

Hyvä ruoka, parempi mieli

Tänään ei ole ollut ihan paras päivä. Takana on kaksi viikkoa sairaslomaa ja tämä pikku pää alkaa hajota. Kotona on vaikea olla, kun mitään ei saa tehdä. Eteisessä on vielä talvikenkiä, mutta en saa viedä niitä parvelle. Puolet vaatehuoneesta on silitettävien vaatteiden pinossa, mutta en saa silittää niitä. TV-ruutu ärsyttää ja kirjaan on vaikea keskittyä. Ja leikkausmasu näyttää siltä, kuin olisin neljännellä kuukaudella raskaana. Se siitä alkuvuoden hyvästä treenistä.

Yritän nähdä valoa tässäkin hetkessä, mutta - anteeksi vain - en halua katsoa enää yhtään jaksoa Täydellisiä naisia enkä tehdä yhtään muka-reipasta kävelylenkkiä lähikortteleissa. Haluan oman elämäni takaisin! Työn, juoksulenkit, tanssitunnit, aamupuntit, koulutehtävät. Kiitos.




No niin. Mikäpä auttaa, kun olo on yllä mainitun kaltainen? Hyvä ruoka, tietenkin. Tänään tortilloihin käärittiin muun muassa rommissa liekitettyjä scampeja, korianterilla ja limellä maustettua avokadoa sekä manchego-juustoa. Muutuin juuri pahasta ihmisestä hyväksi. Iso Roban kokki tietää, mistä naruista vetää. Parempi niin, kun asuu allekirjoittaneen kanssa.




2 kommenttia:

  1. Oi voi, sullapa onkin pitkä saikku :/ Toivottavasti kuitenkin olet jo parempaan päin ja pääset mahdollisimman pian taas tavalliseen arkeen kiinni! Jaksamisia!

    VastaaPoista