30. tammikuuta 2011

Uusia tuttavuuksia: Musta kissa

Tutustuin eilen uuteen baariin. Sen nimi on Musta kissa ja se asuu Kalliossa. Skippasin opiskeluaikoina Kallio-vaiheen ja siksipä kyseinen kaupunginosa on kaikkea muuta, kuin tuttu. Niinpä tämäkin pieni paikka pääsi yllättämään.
Musta kissa on olohuonemainen, rento baari, jossa soitetaan hyvää musiikkia ja hymyillään paljon. Drinkit ovat keskustan baareihin verrattuna halpoja, mutta olut kuulemma Kallion mittakaavassa järkyttävän kallista. (Mutta mitäpä minä siitä, kun en olutta juo, ja kun en Kallion hintatasosta muutenkaan ymmärrä.) Pieni tila oli jo alkuillasta pullollaan ihmisiä ja fiilis kuin milanolaisessa aperitivo-paikassa. Kiva, välitön tunnelma!
Puolen yön aikoihin alkoi henki loppua, kun ikkunat menivät huuruun ja neliömetrin alueella oli kymmenen toinen toistaan kovempaa puhuvaa ihmistä. Ja yhden WC:n johdosta jono naistenhuoneeseen oli pahimmillaan kuin suoraan Sedun teinihelvetistä. Mutta mitäpä pienistä.
 Jos asuisin Kalliossa, kävisin täällä varmaan useamminkin. Mutta koska en asu, jatkanen drinksujeni kanssa jossakin muualla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti