8. maaliskuuta 2012

Jaanan vaatekaapissa

Olen aikaisemmin esitellyt Iso Roban kaksion pikkiriikkisen keittiön, parven sekä kurkistanut miehen vaatekaappiin. On aikana paljastaa omani salat.

Olisi ihana todeta, että minulla on Carrie-tyyppinen parinkymmenen neliön walk-in-closet, jossa kengät paistattelevat spottivaloissa lasivitriinissä, jokaisella mekolla on tilaa hengittää - ja joka on todellakin pyhitetty vain minun vaatteilleni ja kengilleni. Valitettavasti asia ei kuitenkaan ole niin.




Kuten arvata saattaa, 43 neliöstä ei ole lohkaistu kovin isoa vaatehuonetta. Walk-in -ratkaisu kyllä toteutuu, jos yksi askel eteen ja toinen taakse lasketaan. Näppärä insinöörini teki muuton yhteydessä hyvää työtä, ja nyt 1x1,5m vaatehuoneessa on kaksi ripustustankoa, kolme hyllyä, kenkähylly, korit alusvaatteille ja ripustuskoukut laukuille. Se siis kätkee sisäänsä yllättävän paljon säilytystilaa. Mutta...

- kenkäni ovat laatikoissa ja laatikot pinoissa
- iltalaukut asustavat vanhassa Jackpotin ostoskassissa
- värijärjestyksestä huolimatta huoneessa on levoton tunnelma, sillä ahdasta on
- lattialla on pino koulukirjoja (koska en halua pinota niitä olohuoneen puolelle)
- ja "huoneen" nurkassa sijaitsee meidän "kodinhoitohuone" eli pyykkikori ja silityslauta




Vaatehuoneeni on mielestäni pieni ihme, ja se toimii kokoonsa ja sisältönsä määrään nähden hyvin. Mutta kyllä minä *huokaus* haaveilen erillisestä kodinhoitohuoneesta sekä väljemmästä kodista vaate- ja kenkäystävilleni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti