5. kesäkuuta 2011

Kesän lapsi mä oon

Se on vihdoin täällä: kesä! Pidän kyllä syksystä, talvesta ja keväästäkin, mutta kesän ensimmäisinä päivinä olo on harvinaisen onnellinen. Että wow, täällähän tarkenee ilman takkia!

Kesään kuuluu ehdottomasti grillaus (ei ihon - aurinkorasvat kunniaan!), puistopiknikit, hyvät bileet sekä mökkireissut kaveriporukalla ja perheen kesken. Tärkeintä on hyvä seura ja leppoisa tunnelma. Ja se, ettei kaikki ole minuutilleen suunniteltua. Olen kerrankin kesäkuun alussa siinä tilanteessa, että yksikään viikonloppu kesästä ei ole buukattu - mahtavaa! (Tämän jälkeen mökki- ja festarikutsuja alkaakin sitten varmasti satelemaan.)

Aion aloittaa kesäloman - kahden viikon päästä! - matkalla varmaan aurinkoon: Kreikkaan, Italiaan & Kroatiaan. Mielestäni ainoa tapa päästä irti arjesta on lähteä pois heti loman aluksi, tällä kertaa kirjaimellisesti suoraan töistä. Sen lisäksi kesäunelmoin lokoisista päivistä meren tai järven rannalla, hyvästä ruoasta, ulkoilun riemusta sekä täsmäiskuista kotimaan kesäkohteisiin. Porvoon pikkuputiikit, näemme varmasti myös tänä vuonna!

Ehkä parasta kesässä on energiataso. Jos talvella kaaduin sänkyyn viimeistään yhdeksältä, nyt jaksan helposti aamun tunneille. (Tätäkin tekstiä naputtaessani ollaan jo seuraavan päivän puolella.) Rakastan valoisia öitä, lämpimiä iltoja, heräämistä linnunlauluun. Ja nyt sitä kaikkea saa, ihanaa!

Tässä pari alkukesän fiiliskuvaa. Tästä se lähtee: superkesä 2011!


Kori täynnä herkkuja

 
Kantakaupungin kukkaloistoa

Näkymiä Mattolaiturilta

Kesäharrastuksia

Täydellinen paikka aamujoogalle...

... ja siestalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti